Institutul de formare profesionala in transporturi rutiere


The Most Beautiful Truck&Chopper Festival

21 – 22
SEPTEMBRIE
Autodrom, Targu-Mures

În septembrie va avea loc în România cel mai mare festival de camioane şi choppere din Europa de Est.

Peste 250 de camioane, peste 700 de choppere, peste 5.000 de persoane sunt aşteptate la festival, premii senzaţionale de peste 22.000 de euro, adrenalină la cote maxime, mii de cai putere, cele mai mari orgolii ale trasportatorilor şi cei mai pasionaţi chopperişti – aşa se prezintă în câteva cuvinte cel mai mare festival de camioane şi choppere din Europa de Est – Truck&Chopper Festival – ediţia 2013.

Eveniment unic pe piaţa autohtonă, „The Most Beautiful Truck&Chopper Festival” invită pasionaţii de cai putere din România, Moldova, Bosnia-Herţegovina, Bulgaria, Ucraina, Ungaria, Serbia, Polonia, Turcia să participe în cadrul celui mai mare festival din Europa de Est. Pe aceştia îi aşteaptă un eveniment senzaţional şi 3 competiţii cu premii pe măsura aşteptărilor: „Cel mai frumos camion”, „Cel mai frumos chopper” şi „Cel mai bun şofer profesionist din România”.

Transportatorii şi chopperiştii selectaţi pentru evenimentul din acest an se vor întrece pentru premii de peste 22.000 de euro. Astfel, peste 2.000 de şoferi profesionişti sunt aşteptaţi să se întreacă într-un show exploziv organizat de IFPTR, la sfârşitul căruia unul singur va primi titlul pentru „Cel mai bun şofer profesionist din România” şi marele premiu care constă în 2.000 de euro. De asemenea, câştigătorii competiţiilor „Cel mai frumos camion” şi „Cel mai frumos chopper” vor avea ocazia sămeargă într-o excursie exclusivistă la cel mai cunoscut şi mediatizat festival, Carnavalul de la Rio de Janeiro, unde vor putea admira cele mai frumoase care alegorice din lume.

Înscrierile în competiţie se vor face pe site-ul www.choppertruckfestival.com începând cu data de 1 aprilie, iar marele eveniment va avea loc în perioada 21-22 septembrie la Autodromul IFPTR din Târgu Mureş.

„The Most Beautiful Truck&Chopper Festival” este un eveniment organizat de IFTPR, U.N.T.R.R. şi Ad Brain Partners cu aportul unor parteneri de renume precum Cosmote, Uniunea Internaţională a Transportatorilor Rutieri.

 

http://choppertruckfestival.com/