Institutul de formare profesionala in transporturi rutiere


CENTRUL DE PERFECţIONARE A PERSONALULUI
DIN DOMENIUL TRANSPORTURILOR RUTIERE - IFPTR

SPECIALIZAT ÎN ATESTARE PROFESIONALĂ

Institutul de Formare Profesională în Transporturi Rutiere, funcţionează ca centru de pregătire şi perfecţionare a personalului de specialitate din domeniul transporturilor rutiere, pe baza autorizaţiei eliberate de Ministerul Transporturilor, şi derulează programe de formare din iulie 1999.

IFPTR dispune de o cunoaștere profundă a fenomenului rutier, o bogată experienţă în domeniul siguranţei din transporturile rutiere şi de un nivel ridicat de competenţă profesională, în traficul de pasageri şi mărfuri.

Coordonarea activităţii institutului este asigurat de o echipă managerială specializată în formarea profesională, care activează în acest domeniu şi în aceeaşi formaţie încă din 1994, pregătind peste 500.000 cursanţi.

Conducători auto profesionişti – Atestate Sofer

Centrul de Formare Profesională în Transporturi Rutiere ,in conformitate cu OMT 1214/2015, organizează cursuri de pregătire profesională pentru conducătorii auto care efectuează transport rutier de mărfuri cu vehicule a căror masă maximă autorizată este mai mare de 3,5 tone, transport rutier public de persoane şi transport rutier cu vehicule având mase şi/sau dimensiuni de gabarit depăşite. Prin ... (citeşte tot articolul)
Centrul de Formare Profesională în Transporturi Rutiere organizează în conformitate cu O.M.T.1214/2015 cursuri de pregătire profesională consilierilor de siguranţă & conducătorilor auto pentru ... (citeşte tot articolul)
    Prin participarea la acest program de pregătire, conducătorii auto vor dobândi cunoştinţe care să contribuie la îmbunătăţirea activităţii companiei şi reducerea cheltuielilor ... (citeşte tot articolul)
Conducatori Auto ADR Centrul de Formare Profesională în Transporturi Rutiere organizează în conformitate cu O.M.T 1214/2015 cursuri de pregătire profesională consilierilor de siguranţă & conducătorilor ... (citeşte tot articolul)